Hirdetés

Boy Nobody - Jaden Smith filmtrilógiába tart

|

Will Smith fia a Boldogság nyomában és A karate kölyök reboot után egy könyvtrilógia alapján készült franchise-ban köthet ki. A könyv csak jövő tavasszal kerül a boltokba, de a Sony nem aprózza el a dolgokat: nekik már most Jaden Smith kell.

Hirdetés

Allen Zadoff könyve egy fiatal fiúról szól, akit gyilkolásra képeztek ki. Egyfajta fiatal Jason Bourne, egy mások által irányított, agymosott tini katona, aki hirtelen elkezdi visszanyerni érzelmeit. A Boy Nobody egy készülő könyvtrilógia első darabja, s még legalább egy évet kell rá várni, de a Sony-nak már most tetszik a sztori. Ha pedig sikeresnek bizonyul az adaptáció, jöhet is a következő két rész, csak az író bírja a tempót. És ugye ki lehetne jobb a szerepre a karate kölyöknél? Jaden Smith apjával együtt éppen egy M. Night Shyamalan-filmen (After Earth) dolgozik, s a sci-fi-thriller éppen kapóra jöhet, hogy a fiú megmutassa, mit tud nyújtani akciózás közben. Mellesleg a fenti kép is ebből a filmből való.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.