Hirdetés

Brad Bird következő filmje A Hihetetlen család 2 lesz

|

Hirdetés

A Lecsó és az első Hihetetlen család mozi kétszeres Oscar-díjas rendezője éppen a Holnapolisz (avagy Tomorrowland) című filmjét reklámozza, és ennek kapcsán megerősítette azt a hírt, hogy következő rendezése a szuperhősfamília második kalandja lesz, aminek a szkriptjén már korábban elkezdett dolgozni, de rendezői mivolta csak most lett megerősítve.

Már vannak oldalaim, egy rakattal. Számos ötletem volt az eredeti filmhez, amiket esélyem se volt használni, akármennyire is szerettem volna. Rengeteg ötletet hajszoltam annak idején, de mégsem volt rájuk elég időm. Vannak új elképzeléseim, amik együttesen elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy egy érdekes filmet készíthessek.
Bird elmondása szerint most még legújabb filmjére koncentrál, hogy aztán ismét Hihetetlenék homokozójában játszhasson. A rendező egyébként a most bemutatásra kerülő, második élőszereplős dirigálását, a Holnapoliszt választotta a Star Wars VII - Az ébredő Erő ellenében, ami végül J.J. Abramsnél landolt, de elmondása szerint nem lehetetlen, hogy a jövőben a messzi-messzi galaxis egy távoli kalandját is elkészítse.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.