Hirdetés

Brad Pitt a True Detective 2. évadában?

|

Az első évad hatalmas sikerén felbuzdulva az HBO már javában a folytatáson dolgozik, és már itt is az első pletyka a főszereplő kilétéről.

Hirdetés

Matthew McConaughey és Woody Harrelson főszereplésével létrejött 8 epizód úgy zseniális és kerek ahogy van. A szadista sorozatgyilkost elkapták, a történetet pedig lezárták. A témára azonban még nagyon is vevő a közönség, pláne ha olyan eszméletlen sztorit és karaktereket kapunk, mint az első évad esetében, és mivel az író továbbra is Nic Pizzolatto erre minden esély megvan. A vadonatúj történethez azonban új szereplőgárda is dukál, és a készítők most sem kívánnak kis nevekkel dolgozni, ezért az első lehetséges jelölt nem más mint Brad Pitt. A Daily Star beszámolója szerint az HBO már tárgyal a színésszel, akit az év vége felé már láthatnánk is az új évadban. A hírek szerint jelen esetben ő lenne az egyetlen főszereplő, társ nélkül. Ha Pitt leszerződik akkor ez lenne az első TV-s szerepe a 2003-as Jóbarátokbéli két részes feltünése óta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.