Hirdetés

Brad Pitt a War Machine élén

|

Hirdetés

Ez a hír nem a Marvel féle War Machine-ről szól, hanem Michael Hasting bestsellerjének adaptációjáról, amelyet a Netflix kíván megfilmesíteni. A "The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan" (még kimásolni is hosszú) című regény az amerikai hadászati ipari komplexumot veszi célkeresztbe, és egy szatirikus komédia formájában beszél róla. A War Machine-t David Michôd (Országúti bosszú, Animal Kingdom) rendezi majd, aki szerint egy nagy és merész filmet készítenek, a modern hadászat burjánzó, bonyolult, kellemetlen és őrült világáról, és azokról az emberekről, akiknek ez befolyásolja az életét. A történet egy tábornokról szól, akit minden bizonnyal Pitt fog megformálni, és azt a feladatot kapja, hogy háborút vezessen Afganisztán ellen. A küldetés világos, megkísérelni a lehetetlent, és teljes győzelmet aratni az ellenség fölött. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak majd ki belőle a készítők, pláne úgy, hogy komikus megközelítést ígérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.