Hirdetés

Brad Pitt a Z világháború folytatásáról beszélt

|

Brad Pitt nemrég a Torontói Nemzetközi FIlm Fesztiválon röviden megsúgott néhány információt Marc Forster Z világháborújának lehetséges folytatásáról.

Hirdetés

"Egyértelműen tárgyalunk róla, igen. Rengeteg ötletünk van, már csak abból a szakaszból is amikor leültünk kitalálni, hogy hogyan működik egy zombikkal teli világ. Sok-sok ötletünk, és információnk van, és azt hiszem bőven van honnan merítenünk. A legjobbat fogjuk kihozni önmagunkból és meglátjuk, hogy mit sikerül összehozni. Először a szkriptet kell helyre tennünk és utána majd meglátjuk, hogy tovább haladunk-e." A film június óta több mint 500 millió dollárt termelt, szóval a folytatás és az esetleges trilógia létrejötte elég valószínűnek tűnik. Ti szívesen beülnétek egy újabb Z világháborúra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.