Hirdetés

Brad Pitt egy lehetséges World War Z folytatásról beszélt

|

Tegnap este Brad Pittet és Marc Foster rendezőt a Wrold War Z moszkvai premierén a film lehetséges folytatásáról kérdezték. A színész elárulta, hogy van még Max Brooks könyvében miből meríteni.

Hirdetés

"Van még mit bányászni a könyvből. Alig tudtuk a könyv egy töredékét beletuszkolni a filmbe. Szóval majd meglátjuk. Majd meglátjuk."

Marc Foster azt mondta, hogy szívesen csinálna egy folytatást, ha a film jól fog teljesíteni a kasszáknál: "Várjuk ki, hogy mi lesz belőle. Reménykedünk benne, hogy sikeres lesz, és akkor lesz miből kiindulni."

Januárban pletykálták, hogy a rendező és a stúdió trilógiának szánja a World War Z-t, ám azóta nem hallottunk felőle hivatalos megerősítést. Minden esetre nem bánnánk egy folytatást, annak függvényében, ha hozza azt amit kell. Az pedig ki fog derül június 27-én, mikor Magyarországon is bemutatják a filmet. Főbb szerepekben Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Ludi Boeken, Matthew Fox, Fana Mokoena és David Morse.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.