Hirdetés

Bradley Cooper az American Sniper című életrajzi filmben

|

Bradley Cooper (Másnaposok) a szépfiú szerepe helyett ezúttal egy csendes és halálos katona bőrébe bújhat. Az American Sniper Chris Kyle, az amerikai haditengerészet különleges egységének katonája önéletrajzából készül.

Hirdetés

Chris Kyle büszkélkedhet az amerikai történelem legtöbb feljegyzett mesterlövész gyilkosságával, s bestsellerében megírta, milyen érzés egy embernek eme rekord birtokában lenni. Mindehhez társulnak feleségének gondolatai: hogyan élnek mindezzel együtt otthon, távol a harcmezőtől. A könyv teljes címe: American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History, és Jason Dean Hall adaptálhatja forgatókönyvre. Ez lesz az első, Bradley Cooper produkciós cége, a 22nd & Indiana berkeiben készülő projekt, s persze egy nagy stúdió is jelen van: a Warner Bros. irányítja a munkálatokat. Bradley Coopernek idén négy filmje jelenik meg: The Words, Hit & Run, Silver Linings Playbook és The Place Beyond the Pines, ezeken kívül pedig éppen forgatja a Serena-t Jennifer Lawrence oldalán, utána pedig a Másnaposok harmadik részének forgatására lesz hivatalos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.