Hirdetés

Brandon Routh kinyilvánította véleményét Az acélemberről

|

A Superman visszatér sztárját, Brandon Routhot a Chicagoi Comic-Conon Az acélemberről kérdezték, ő pedig készségesen válaszolt és megosztotta velünk a véleményét.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy sokáig úgy tűnt, hogy a 2006-os alkotás folytatást fog kapni, a 270 milliós büdzséből termelt 391 millió és a rajongók negatív visszajelzéseinek eredménye képpen végül kukázták a projektet. Ezt követően a Warner Bros egy új filmen kezdett el dolgozni, azt ígérve, hogy több akciót kapnak majd a nézők, így született meg Az acélember Henry Cavill főszereplésével. A film alacsonyabb költségvetésből majdnem kétszer annyit hozott, mint a Superman visszatér. Most Routh arra a kérdésre, hogy látta-e már a filmet, és hogy szerinte jó irányba mentek-e el vele így válaszolt: "Egy újszölött babával a nyakamon nem volt sok alkalmam mostanában elhagyni a házat és elmenni egy moziba, de sokat hallottam a filmről. Úgy tűnik, hogy eleget tettek annak a kérésnek, hogy több akció szükséges. Azt próbálták kompenzálni vele ami a Superman visszatérből hiányzott. De ezzel együtt, lehet, hogy ami a Superman visszatérben megvolt, az most nincs meg Az acélemberben."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.