Hirdetés

Brave - Új Pixar mese készülőben!

|

A Verdák 2 friss premierje mellett a Pixar-nak későbbre is gondolnia kell, ezért a 2012-es év nyarára nem folytatást, nem ismert és bejáratott nevet tolnak piacra, hanem új vonulatot.

Hirdetés

A fenti képre úgy tekintsetek, mint a Pixar következő meséjének legelső anyagára. A Brave című animációs film egy hercegnőt emel piedesztálra, aki azonban véeltlenül szabadon engedi a gonoszt és megfogadja, hogy addig nem nyugszik, amíg meg nem állítja. A hercegnő szinkronját Kelly MacDonald szolgáltatja, de felcsendül még Emma Thompson, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane és Julie Walters orgánuma is. A Brave 2012. június 22-én kerül kiadásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.