Hirdetés

BREAKING: Till Attila Tiszta szívvel-je kelhet majd versenybe az Oscarért!

|

A Saul fia után újra szurkolhatunk majd egy hazánkfiának, hogy vigye haza az aranyszobrot.

Hirdetés

Emlékeztek még amikor év elején az egész ország egy emberként szorított annak, hogy Nemes Jeles László neve és az általa készített film címe (Saul fia) hangozzék el az Oscar-díj átadó ünnepségen? Na, most megvan az esély arra, hogy megint izguljunk egy jót.

Hirdetés

Minden köntörfalazás nélkül álljon itt a hivatalos szöveg:

Az Oscar-díjra nevező bizottság 2016. augusztus 31-i ülésének döntése értelmében Magyarországot a 2016. évi "legjobb idegennyelvű film" kategóriában Till Attila TISZTA SZÍVVEL című filmje képviseli.

Ez azt jelenti, hogy a Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága Till Attila általunk is nagyra becsült filmjét választotta arra a célra, hogy képviselje hazánkat a rangos díjátadón. Ez persze még korántsem jelenti azt, hogy be is kerül a Legjobb 5 filmbe, de az esélye megvan erre - elég csak ránézni a külföldi kritikákra, a legnevesebb szaklapok is igen elégedetten csettintettek a film megtekintése után, szóval nem kergetünk hiú ábrándokat, amikor Till Attila akciókomédiáját ilyen kontextusban emlegetjük mostantól. Reméljük tehát, hogy összejön neki a dolog.

Annyit tehát mindenképp leszögezhetünk, hogy az örömtelibbnél is örömtelibb lenne, ha január 24-én, a jelöltek nyilvánosságra hozásakor elhangozna országunk neve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.