Hirdetés

BRÉKING: A Warner határozatlan időre elhalasztotta a Tenet bemutatóját!

|

De a Démonok között következő része sem úszta meg a csúszást.

Hirdetés

Nem annyira meglepő módon, de bekövetkezett az, amitől a legjobban tartottunk: a Warner ezekben a percekben egy hivatalos közleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy határozatlan időre eltolják a Tenet legutóbb augusztus 17-re tervezett premierjét.

Hirdetés

Tomy Emmerich, a Warner igazgatója elmondta, hogy a lehető leghamarabb szeretnének új, továbbra is 2020-ra ütemezett dátummal szolgálni a Tenethez, amely a jelenlegi helyzetben már biztosan nem kap hagyományos értelemben vett globális premiert, vagyis nincs kizárva, miszerint a világ bizonyos részein előbb láthatják majd az emberek Nolan legújabb filmjét. Emmerich hozzátette, ezen döntésük a későbbi marketing és forgalmazási stratégiájukban is vissza fog köszönni. 

A Warnerhez közelálló források úgy tudják, a stúdió végül belátta, hogy kénytelenek lesznek az eredeti terveknél jóval rugalmasabban kezelni a Tenet bemutatását, melyre sokáig a mozik, valamint a nézők is biztos pontként tekintettek ebben a bizonytalan időszakban. A Tenet mellett egy másik Warner-film, a Démonok között 3. része sem úszta meg késés nélkül, így a horror franchise következő darabja szeptember 11-e helyett majd csak 2021. június 4-én kerül a mozikba. Ami a Wonder Woman 1984 és a Dűne bemutatóját illeti, azokat egyelőre nem érintette a Tenet halasztása, viszont nincs kizárva, hogy ők is új dátumot kaphatnak hamarosan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.