Hirdetés

BRÉKING: Anya Taylor-Joy lesz Furiosa a Mad Max-előzményfilmben!

|

Ráadásul két felkapott sztár is csatlakozott a színésznő mellé.

Hirdetés

Már több mint öt éve annak, hogy a Mad Max: A harag útjával George Miller visszatért az általa kreált világhoz, és egy új főszereplővel (aki Max helyett valójában a Charlize Theron által megformált Furiosa volt) letarolta a mozikat, és újradefiniálta az akciófilm zsánerét. Már régóta tudni, hogy Miller Furiosa előzménytörténetét kívánja vászonra vinni a következő Mad Max-filmben, és ahogy azt nemrég elárulta, végül lemondott arról, hogy Theronnál digitális fiatalítást használjanak, ezért inkább új színésznőt keresnek a szerepre.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint nem kell tovább várni, ugyanis Anya Taylor-Joy személyében sikerült megtalálni a fiatal Furiosa eljátszására megfelelő színésznőt. Taylor-Joyt a Robert Eggers-féle A boszorkány tette ismertté, aztán szerepelt M. Night Shyamalan rendezéseiben, a Széttörvében és az Üvegben, mostanság pedig szuperhősként is láthattuk nehéz sorsú filmjében, Az új mutánsokban. Most már az is biztos, hogy egy szép napon Mad Max-filmmel is bővül majd az egyébként is meglehetősen impozáns portfóliója.

Az évek óta rebesgetett spinoffhoz emellett a Marvel Moziverzum Thorja, Chris Hemsworth, valamint az HBO Watchmen-sorozatából is ismert Yahya Abdul-Mateen II szintén csatlakozott egyelőre ismeretlen szerepekben. A Furiosa-előzményfilmet nem mellesleg maga George Miller rendezi, a forgatókönyvet pedig még A harag útja előtt rakták össze a film társszerzőjével, Nick Lathourisszal. Colin Gibson díszlettervező, illetve A harag útja után eredetileg nyugdíjba vonult John Seale operatőr is visszatér a produkcióhoz, szóval egész biztos, hogy hamisítatlan Mad Max hangulatra számíthatunk tőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.