Hirdetés

BRÉKING: Az Avatar-folytatásokat, az új Star Wars-filmeket és még sok mást is később láthatunk majd

|

A Disney-nél szinte az összes fontosabb bemutatójukat elhalasztották a még mindig tomboló koronavírus-járvány miatt.

Hirdetés

Alig kezdődött el az idén első alkalommal online megrendezett Comic-Con, máris több rossz hír is felütötte a fejét a továbbra is jelentős kockázatot jelentő koronavírusnak köszönhetően. A Tenet nemrégiben elhalasztott bemutatója úgy fest, csak az első dominó volt a sorban, melyek most egymás után dőlnek le. A Warner lépése után ugyanis a Disney most nemcsak az idei bemutatóit, de az elkövetkezendő években esedékes filmjeit is kénytelen volt eltolni. 

Hirdetés

Kezdetnek ott van rögtön a Mulan, ami jelen állás szerint bizonytalan ideig nem kerül bemutatásra. Az eredetileg 2022-ben induló új Star Wars-filmeket, valamint az Avatar 2021. decemberére belőtt premierjét és annak folytatásait a Disney egy-egy évvel rakta arrébb, vagyis az Avatar átkerült 2022-re, míg Star Wars-filmre legközelebb csak 2023-ban válthatunk jegyet. A Fox alkotásai közül Wes Anderson új filmje, a The French Dispatch a Mulanhoz hasonlóan határozatlan időre lekerült a bemutatónaptárból, az augusztus 7-re tervezett The Empty Man átcsúszott december 4-re, míg a The Last Duel majd csak 2021. októberében kerül a mozikba.

A Kenneth Branagh rendezésében készült Halál a Níluson ehhez képest olcsón megúszta a mindössze kéthetes késésével, melyre így október 23-ától lesz lehetőségünk beülni. A stúdió novemberre tervezett filmjeit, vagyis a Pixar-féle Lelki ismereteket, és a Marvel Studios Fekete Özvegyét szerencsére nem érintették az átcsoportosítások, így ezek jelenlegi ismereteink szerint továbbra novemberben kerülnek majd a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.