Hirdetés

BRÉKING: Az első poszter leleplezte az Obi-Wan Kenobi sorozat premierdátumát

|

Nincs már messze a premier.

Hirdetés

Alig fejeződött be a legutóbbi Star Wars sorozat, a The Book of Boba Fett, a Disney már most a jövőbe tekint. A stúdió CEO-ja, Bob Chapek ugyanis a minap az első hivatalos plakát keretein belül leleplezte, hogy mikor debütál Obi-Wan Kenobi saját kalandja. Ez alapján pedig megnyugodhat mindenki: nincs messze a premier, hiszen 2022. május 25-én, az Egy új remény bemutatójának 45. évfordulóján startol el.

Hirdetés

Az Obi-Wan Kenobi sorozat története tíz évvel A Sith-ek bosszúja után veszi fel a fonalat, amikor Obi-Wan élete legnagyobb vereségét próbálja meg feldolgozni, hiszen tanítványa és jó barátja, Anakin Skywalker átállt a Sötét oldalra. Ennek megfelelően nem csak Ewan McGregor tér vissza, hanem maga Hayden Christensen is, mint Anakin/Darth Vader.

Rajtuk kívül fontosabb szerepben feltűnik még Joel Edgerton és Bonnie Piesse (Owen bácsi és Beru néni), Kumail Nanjiani, Rupert Friend, Indira Varma, O'Shea Jackson Jr., Simone Kessell, Benny Safdie, Moses Ingram, Sung Kang, Maya Erskine és Rory Ross. Reméljük hamarosan az első előzetes is befut a szériáról. Ti várjátok már?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.