Hirdetés

BRÉKING: Az HBO megtalálta a The Last of Us tévésorozat főszereplőit!

|

Mindkét főszerepre a Trónok harcából osztottak színészeket.

Hirdetés

Az HBO és a Sony Pictures Television koprodukciójában március óta készül az elmúlt évek egyik legnagyobb videojátékos szenzációjának tévés feldolgozása, a The Last of Us, ami november közepén hivatalosan is zöld utat kapott. A rajongókat innentől már csak az érdekelte, hogy ki játszhatná a két főszereplőt, Joelt és Ellie-t, akiket a modern videojátékos történelem legjobb karakterei között szokás számon tartani, nem kis részben Troy Baker és Ashley Johnson játékának hála.

Hirdetés

A találgatásnak immáron hivatalosan is vége szakadt, ugyanis az este folyamán a Deadline két különálló hírben rántotta le a leplet a főszereplőkről: Joelt, a veterán túlélőt Pedro Pascal játssza majd, aki mostanában meglehetősen felkapott lett a The Mandalorian címszerepében (amelyhez persze nem szükséges állandó jelenlét, és valószínűleg ennek tudatában vállalta el a The Last of Us sorozatváltozatát), míg a titokzatos Ellie szerepét az a Bella Ramsey öltheti magára, aki Lyanna Mormont szerepében gyakorlatilag minden jelenetet ellopott a Trónok harcában, amikor csak a képernyőn volt. Meg kell hagyni, egyikükre sem gondoltunk gyakran más népszerű fancastok mellett, de mindenképpen érdekesen döntöttek a sorozat alkotói.

A híreket a játékok megalkotója, Neil Druckmann is megerősítette, szóval ezekről végleges döntésekként beszélhetünk a továbbiakban. Druckmann egyébként a Csernobilért felelős Craig Mazin mellett írói és vezetői produceri minőségben dolgozik a The Last of Us sorozatváltozatán, az epizódokat pedig a Tesnotát és a Beanpole-t is jegyző, idén 30 éves orosz rendező, Kantemir Balagov dirigálhatja.

Mazin és Druckmann ígérete szerint a sorozat számos ponton kapcsolódik majd a The Last of Us első részéhez és annak kiegészítőjéhez, ugyanakkor már a tavaly megjelent folytatásból is átemel bizonyos motívumokat. A készítők arra törekednek, hogy a keményvonalas rajongók mellett azok is élvezhessék a szériát, akik csak hallomásból vagy még úgy sem ismerik a játékokat, és szeretnék a háttértörténetet, illetve a karakterek sztoriját is bővíteni. Az már biztos, hogy ehhez két izgalmas színész asszisztál majd, szóval remélhetőleg hamarosan a forgatás is elkezdődhet, hogy minél előbb kézhez kaphassuk a végterméket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.