Hirdetés

BRÉKING: Befutott az első Doctor Strange trailer!

|

Hirdetés

A Marvel megígérte, hogy a Jimmy Kimmel Live! műsorban maga Benedict Cumberbatch fogja elvinni a Doctor Strange első látnivalóját és így is történt, a látottak alapján pedig beigazolódtak a korábbi híresztelések, miszerint ez lehet a Marvel eddigi legsötétebb, már-már horrorisztikus filmje, amely a rendező személyét (Scott Derrickson - Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Sinister, Távozz tőlem, Sátán!) tekintve egyáltalán nem meglepő és jól is áll a koncepciónak. A történet középpontjában Dr. Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), egy neves idegsebész áll, akinek egy majdnem végzetes autóbaleset következtében megváltozik az élete, megsérülnek a kezei és így elveszíti a hitét, azonban egy nagy hatalmú varázsló, az Ancient One (Tilda Swinton) megismerteti vele a mágia rejtett világát és az alternatív dimenziókat. Az eredményt az alábbi, piszkosul hangulatos trailerben láthatjátok megelevenedni: Frissítés: már feliratosan is nézhető a Marvel Magyarországnak köszönhetően! Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=DSRfdQbB-Ac Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=Lt-U_t2pUHI A Doctor Strange szereplői között olyan neveket köszönthetünk Cumberbatchen és Swintonon kívül, mint Chiwetel Ejiofor, Mads Mikkelsen, Rachel McAdams, Scott Adkins és Michael Stuhlbarg. A hazai premier november 3. [gallery columns="2" size="large" ids="86126,86127"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.