Hirdetés

BRÉKING: Berobbant az első kedvcsináló a The Mandalorian második évadához!

|

Már nyakunkon a sikersorozat visszatérése!

Hirdetés

A Star Wars első élőszereplős sorozatáról akkor hallhattunk legutóbb, amikor 15 különböző kategóriában is jelölték Emmyre. A hatalmas népszerűsége mellett tehát a szakma elismerését is kivívta, nem véletlen, hogy már a harmadik évadon is elkezdtek dolgozni. Ám mindenekelőtt a rajongókat most leginkább az októberben érkező második évad izgatja, melyhez a premierdátumot és a hivatalos képeket követően be is futott az első kedvcsináló.

Hirdetés

Ha az első szezon lezárása a sötétkarddal nem alapozta volna meg kellőképpen a folytatást, a várakozáson az időközben felmerülő híresztelések sem enyhítettek sokat. Ezekből kiderülhetett, hogy a címszereplő fejvadász és kompániája mellett olyan népszerű karakterek felbukkanására van lehetőség a messzi-messzi galaxisból, mint Boba Fett, a mandalore-i Bo-Katan Kryze vagy éppenséggel Ahsoka Tano, akikről csak feltételes módban beszélhettünk hivatalos megerősítés hiányában.

Habár a második évad cselekményét a frissen közzétett előzetesből is nehéz összerakni, az egészen biztos, hogy megadja az alaphangulatot, és eléri, hogy számoljuk a napokat a bemutatóig. A The Mandalorian ugyanis október 30-tól tér vissza a következő felvonásra, és ezúttal is nyolc részre számíthatunk, várhatóan ismét változó játékidővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.