Hirdetés

BRÉKING: Berombolt a Godzilla vs. Kong szinkronos előzetese!

|

Íme, az év legvártabb összecsapása, immáron magyarul is!

Hirdetés

Nagyjából két hónap van még hátra a Godzilla vs. Kong novemberről májusra halasztott, aztán az elmúlt napokban márciusra előrehozott bemutatójáig, ami címéből is adódóan a popkultúra két legnépszerűbb óriásszörnyét engedi közös ringbe, mindeddig azonban hatalmas csend honolt a film körül. Szerencsére a Warner ezt nem nézte tovább tétlenül, és ma bemutatta az első, meglehetősen látványos kedvcsinálót a MonsterVerse következő filmjéhez.

Hirdetés

Az eddig elsősorban indie horrorokat rendező Adam Wingard blockbusteréhez érkezett zúzós előzetes is megerősíti a korábban kiszivárgott promóciós anyagok tanulságát, miszerint Kong igencsak megnőtt a Koponya-sziget óta eltelt időben, vagyis méltó ellenfele lehet a szörnyek királyának. Egyelőre lehetetlen megjósolni, hogy a franchise eddigi legnagyobb volumenűnek ígérkező darabja beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, mindenesetre az előzetes alapján a két titán összecsapása valószínűleg tényleg minden képzeletet felülmúl majd a mai technológiai adottságokkal.

Persze a történet nem csak a természet két leghatalmasabb erejének összeeresztéséről szól majd: a hivatalos leírás szerint az óriásszörnyek vetélkedése közben a Monarch veszélyes küldetésre indul egy felfedezetlen világban, és olyan titokra bukkan a titánok eredetével kapcsolatban, mely egy olyan eseményláncolatot indíthat el, ami félő, hogy minden élőlényt lesöpör majd a Föld színéről.

Szintén biztató előjel, hogy a stábot elnézve nincs komolyabb okunk aggodalomra: a forgatókönyvért a Terry Rossio (A Karib-tenger kalózai-széria) által vezetett írószoba felelős, a filmben pedig olyan színészek teszik tiszteletüket, mint Alexander Skarsgård (Tarzan legendája), Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kyle Chandler (A régi város), Eiza González (Nyomd, bébi, nyomd!) és Jessica Henwick (Iron Fist).

Szinkronos:

Feliratos:

A Godzilla vs. Kongot az Egyesült Államokban 2021. március 26-án tervezik bemutatni a mozikban és HBO Maxen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.