Hirdetés

BRÉKING: Beszáguldott a The Flash első kedvcsinálója, amiben Batman is színre lép

|

A címszereplő új jelmeze mellett egy régi ismerős is felfedi magát.

Hirdetés

A Marvel Moziverzumban idén szabadult el a multiverzum, azonban a DC sem marad le túlzottan, hiszen a jövőre érkező The Flash-film a nagy sikerű Flashpointra alapoz. Ezáltal a címszereplő különböző párhuzamos univerzumokban fogja tiszteletét tenni, ráadásul Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batmanként. A várva várt produkcióhoz a DC FanDome keretében érkezett meg az első kedvcsináló.

Hirdetés

Andy Muchietti filmjében természetesen ismét Ezra Miller alakítja Barry Allent, méghozzá az előzetes tanulsága szerint kétszeresen is, aki láthatóan váratlan látogatóként érkezik majd meg Michael Keaton Denevéremberéhez - többedmagával, hiszen az alig egyperces ízelítő végén a Sasha Calle által alakított Supergirl is tiszteletét teszi a főhős oldalán. A képsorok egyelőre ugyan nem fednek fel sokat a cselekményből vagy az akciókból, ám cserébe például Flash legújabb jelmeze teljes pompájában vehető szemügyre.

A The Flash a producer Barbara Muschietti ígérete szerint újraindítja majd a DC Moziverzumot, de teszi ezt anélkül, hogy eltörölné az addig történteket. A bemutató 2022. november 4-re van kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.