Hirdetés

BRÉKING: Beszáguldott az első kedvcsináló a Sonic, a sündisznó folytatásához!

|

A villámgyors sündisznó visszatért, és ezúttal nincs egyedül!

Hirdetés

A Paramount stúdió nem bánhatta meg Sonic teljes újradizájnolását, a villámgyors sündisznó első élőszereplős filmje ugyanis még szerencsésen elkerülte a koronavírus-járványt, és kellőképp tarolt a pénztáraknál ahhoz, hogy elkészüljön a folytatás. A Sonic, a sündisznó második részében immár több jól ismert karakter is felbukkan az eredeti videojátékokból, akiket végre mozgásban is láthatunk a The Game Awards gálán debütált első előzetesben.

Hirdetés

A Sonic folytatásában a címszereplő az első rész végén beharangozott Tailsszel köt szövetséget, hogy még Dr. Robotnyik és új társa, Knuckles előtt megtalálják az egyik smaragdot, ami képes építeni és elpusztítani egész civilizációkat. A főbb szerepeket újfent Ben Schwartz, Tika Sumpter, Jim Carrey és James Marsden játsszák, míg Sonic legfőbb riválisa, Knuckles hangját pedig Az Öngyilkos Osztag sztárja, Idris Elba kölcsönzi.

A filmet idehaza 2022. április 7-én tervezik nagyvásznakra tűzni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.