Hirdetés

BRÉKING: Constantine csatlakozott a Zöld Íjász stábjához! (Frissítve)

|

Hirdetés

Matt Ryan újra magára ölti John Constantine ballonkabátját, méghozzá a Zöld Íjász (Arrow) legújabb évadában! Az örömhír egyenes a CW csatornától ered, akik egy televíziós díjátadón lepték meg ezzel a rajongókat. A Constantine sorozat csupán egy évadot élt meg az NBC-n, és habár mindössze 13 epizódot vetítettek ez idő alatt, népes rajongó tábort sikerült maga köré gyűjtenie, akik hosszú ideig kampányoltak a kaszálás ellen. Sajnos mégsem voltak elegen ahhoz, hogy megmentsék kedvenc démon vadászuk bőrét, de úgy tűnik, hogy kitartásuk nem volt egészen hiába való. A The CW-t a Constantine utolsó reményeként emlegették és bíztak benne, hogy a csatorna felkarolja a sorozatot, mielőtt még lejár a színészek szerződése a nyár folyamán. Végül erre sem került sor, de a Zöld Íjásszal való crossover ötlete továbbra is a levegőben maradt, amit még a producerek is nyíltan támogattak, ám nem mertek ígérni semmit. Marc Guggenheim, a Zöld Íjász vezető producere korábban azt nyilatkozta, hogy gondolkoztak John Constantine bevonásán a harmadik évad során, ugyanis egyfajta szakértőként szolgálhatott volna, amikor a misztikum került az előtérbe Ras al Ghul kapcsán. Sajnos ez sosem valósult meg, de most már biztosra vehetjük, hogy Matt Ryan visszatér a szerepben a Zöld Íjász 4. évadában, ahol a mágia és a túlvilág nagyobb teret kaphat. Örülünk? UPDATE: Kaptunk egy rövid leírást a Constantine-os epizódról, valamint Guggenheim is elejtett pár dicsérő szót Matt Ryan-ről. Az epizód a "Haunted" (Kísértetjárta) címet fogja viselni, amelyben John Constantine egy viharvert ördögűzőként fog feltűnni, aki jártas a természetfeletti és az okkult világban. Nyomozó, mágus és démon irtó képességei pedig nagy hasznára lesznek Oliver-nek (Stephen Amell), amikor a nyílvesszők már kevésnek bizonyulnak.

Izgatottan várjuk, hogy Matt Ryan újra John Constantine szerepébe bújjon a Zöld Íjász egyik epizódjában. Matt egy elképesztően tehetséges színész, mindig is nagyra értékeltük, ahogyan ezt a népszerű karaktert megformálta. Múlt szezonban behoztuk a varázslatot és a misztikumot, így teljesen természetesen és gördülékenyen vonhatjuk be John Constantine-t a sorozatba és a DC Univerzumba egyaránt.

Marc Guggenheim

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.