Hirdetés

BRÉKING: Egy új kedvcsinálóban derült fény A Gyűrűk Ura-sorozat címére

|

A rejtélyes kedvcsináló alapján csupán sejteni lehet, mi vár A Gyűrűk Ura-univerzum rajongóira.

Hirdetés

A fantasy műfajának és ez egyetemes irodalom egyik megkerülhetetlen mérföldköve kétségkívül J. R. R. Tolkien A Gyűrűk Urája, ami azóta már filmes formátumban is képes volt forradalmit alkotni. A Gyűrűk Ura-történet azonban sokkal tágabb, mint amit A Hobbit és az előbb említett három kötet lefed, így két évtizeddel a filmek után sorozatban fogják bemutatni az előzményeket, melynek címe egy új teaserben derült ki: The Lord of the Rings: The Rings of Power (A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi). 

Hirdetés

Bár a teaser nem sokat árul el a történetről, az első filmben még a Galadriel (Cate Blanchett) szájából elhangzott monológból és a képi világból kiderül, hogy a gyűrűk megmunkálásának fontos szerepe lesz a sorozatban. A két showrunner, J.D. Payne és Patrick McKay a következőképpen foglalták össze a széria fő irányvonalát: 

Ez a cím remekül kiegészíti Tolkien klasszikusait. A The Rings of Power Középfölde Másodkorának minden fontosabb eseményét taglalja: a gyűrűk létrejöttét, Szauron felemelkedését, Númenor történetét és a tündék és az emberek Utolsó Szövetségét. Eddig csak az Egy Gyűrű története elvenedett meg a képernyőkön, de előtte volt több is, amiknek a legendáit alig várjuk, hogy elmesélhessük. 

Payne és McKay mellett Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belén Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond és Sharon Tal Yguado dolgoznak executive producerként a jelenleg Új-Zélandon forgó sorozaton. A producerek sorát pedig Ron Ames és Christopher Newman erősítik. 

A Lord of the Rings: The Rings of Power 2022. szeptember 2-án debütál a Prime Videón, melynek kedvcsinálója alább megtekinthető. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.