Hirdetés

BRÉKING: Ekkor kerül képernyőre a The Walking Dead elmaradt évadzárója!

|

Ráadásul az aktuális évadhoz hozzácsapnak további epizódokat is.

Hirdetés

A The Walking Dead évadzáró nélkül vonult szünetre április 5-én, a sorozatot gyártó AMC közleménye szerint ugyanis a járvány nem tette lehetővé, hogy a stáb elkészüljön a finálé utómunkálataival. Megoldásként azt találta ki a társaság, hogy a 15. rész lett a jelenlegi szezon évadzárója, a 16. pedig valamikor az év folyamán kerül adásba egyfajta különkiadásként.

Hirdetés

A várakozásoknak megfelelően a sorozat Comic-Con@Home panelbeszélgetésén közhírré tétetett, hogy az ősszel, egész pontosan október 4-én ismét visszatérhetünk az élőholtak szappanoperájába, legalábbis az elmaradt finálé keretében. Ami nem mellékesen többé már nem is annyira finálé, miután a showrunner Angela Kang elmondta, hogy a körülmények miatt a tizedik évad hat résszel hosszabb lesz a megszokottnál, és ezeket a bónusz epizódokat valamikor 2021 elején fogják műsorra tűzni. Ez egyben azt is jelenti, hogy a tizedik etap lesz a sorozat történelmének eddigi leghosszabbja, összesen 22 epizóddal.

A kényszerű okokból évadzáróvá előléptetett 15. rész természetesen nem tudta érdemben lezárni az aktuális évadot, és inkább csak megalapozta az elkövetkezendő nagy ütközetet. A Béta hordája elleni, nagyszabásúnak ígért összecsapás mellett a 16. rész különlegessége, hogy hosszabb kihagyás után ebben lép ismét színre Maggie karaktere Lauren Cohan megformálásában, akinek onnantól ismét állandó szereplőként élvezhetjük majd a jelenlétét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.