Hirdetés

BRÉKING: Elképesztő előzetest kapott a Vikingek utolsó évada!

|

Természetesen a premierdátumot is felfedték mellette.

Hirdetés

Februárban ment el hosszabb szünetére a History csatorna hatalmas népszerűségnek örvendő történelmi sorozata, a Vikingek, ami a hatodik, egyben utolsó évadját tapossa. Ahogyan azt már megszokhattuk az elmúlt években, az összesen 20 részből álló évad ismét két szakaszban kerül bemutatásra, és hosszú várakozás után most már az sem titok többé, hogy mikor számíthatunk az utolsó epizódokra.

Hirdetés

Michael Hirst kreátor, író és executive producer (aki szinte egyedülálló módon az összes epizódot írta) bejelentette, hogy a szága monumentális lezárása december 30-án veszi kezdetét, és először az Amazon Prime Video kínálatában debütál, mielőtt a History csatorna is műsorra tűzné az epizódokat - számunkra a Netflixen lesz keresendő, ahol egy ideje a teljes sorozat elérhető magyar felirattal, és ahol a tervezett spinoff, a 100 évvel az eredeti széria eseményei után játszódó Vikings: Valhalla is helyet kap majd.

A hatodik évad utolsó feléhez érkezett ismertető szerint Ubbe eltökélt szándéka, hogy beteljesítse apja, Ragnar álmát, és messzebb hajózzon nyugatabbra, mint korábban bármely viking. Eközben Angliában is akad pár elvarratlan szál, hiszen Wessex kivételével vikingek uralják az ország legnagyobb részét, és Nagy Alfréd az egyetlen szász uralkodó, aki kész tenni ez ellen - Csonttalan Ivarnak tehát megint szembe kell néznie azzal a királlyal, akit még kisfiúként ismert meg évekkel ezelőtt. A lezáráshoz egy meglehetősen hangulatos előzetes is érkezett, ami garantáltan felkelti mindenki érdeklődését, aki eddig kitartott a sorozat mellett:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.