Hirdetés

BRÉKING: Élőszereplős Assassin’s Creed-sorozat készül a Netflixnél, és ez még nem minden!

|

Ismét megpróbálkoznak a titkos társaság élőszereplős adaptálásával.

Hirdetés

A kritikusok és a nézők nagyobb része sem volt maradéktalanul elégedett, amikor a Ubisoft sikerszériája, az Assassin's Creed a vászonra költözött 2016-ban Michael Fassbender főszereplésével. A 125 milliós büdzsére világszinten 240 millió dollárt fialó produkcióhoz természetesen nem készült több folytatás, ez viszont nem szegte a Ubisoft kedvét, hogy rövid időn belül ismét megpróbálkozzon a franchise adaptálásával, ezúttal viszont a kisképernyőt megcélozva.

Hirdetés

Az imént érkezett a bejelentés, miszerint a Netflix tartalmi megállapodást kötött a Ubisofttal, melynek részeként egy a Vajákéhoz hasonló televíziós univerzumot fognak kiépíteni az Assassin's Creed köré, élőszereplős, animációs és anime sorozatokkal egyaránt. Kezdésként mindjárt egy nagyszabású, több műfajban mozgó élőszereplős sorozat fejlesztésébe fogott a streamingszolgáltató: a széria két vezető producere Jason Altman és Danielle Kreinik lesz a Ubisoft filmes divíziójától, ennél többet azonban még nem árultak el róla, hiszen jelen pillanatban is bőszen keresik a showrunnerét.

A Netflix saját gyártású sorozatokért felelős alelnöke, Peter Friedlander a következőt nyilatkozta:

"Izgatottak vagyunk miatta, hogy a Ubisofttal partnerségben életre keltessük azt a gazdag, többrétegű történetmesélést, amiért az Assassin's Creed olyan népszerű. Történelmi korszakok lélegzetelállító világaival és hatalmas, globális elismertségével ez minden idők egyik legjobban fogyó videojáték franchise-a, szóval célunk gondosan kidolgozott, nagyszabású és izgalmas szórakoztatást nyújtani az IP-t alapulvéve a rajongók és felhasználóink számára szerte a világon."

A Netflix a bejelentéshez egy rövid animációt is társított:

2007-es első része óta az Assassin's Creed játékfranchise világszerte több mint 155 millió példányban kelt el összesen, és már a nyakunkon van a következő darabja is, a viking témájú Assassin's Creed Valhalla, ami 2020. november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PlayStation 4-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.