Hirdetés

BRÉKING: Érkezik a Ready Player Two!

|

Hamarosan ismét lehetőségünk lesz bejelentkezni az OASIS-ba.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter rántotta le a leplet a Ready Player Two borítóképéről és a megjelenés dátumáról, ami, mint az a beszédes címéből is gyanítható, az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb sci-fi regényének folytatása lesz.

Hirdetés

A folytatás lehetősége eddig is ismert volt, Ernest Cline ugyanis nagyjából akkor látott hozzá a második rész kidolgozásának, amikor elkezdődött a regénye nyomán 2018-ban bemutatott film forgatása Steven Spielberg rendezésében. A szerző elmondása szerint Spielberg maga is javasolt bele pár változtatást, és persze a Ready Player One adaptációjának végét is aszerint módosította, hogy egy lehetséges folytatásnak megalapozzon.

Habár a könyv megfilmesítéséről még korai lenne beszélni, az egész biztos, hogy a Ready Player Two nem is olyan sokára, november 24-én jelenik meg Amerikában. Az első részt is forgalmazó Agave Könyvek a Facebookon megosztott közleményéből kiderül, szinte biztos, hogy nem tudják tartani a világpremiert a hazai publikációval, de azon vannak, hogy 2021-ben minél előbb megjelenhessen magyarul a nagyszabású történet második része.

A sztoriról egyelőre nem derült ki semmilyen konkrétum, de feltehetően már ez is kellő örömhír azoknak, akik alig győzték kivárni, hogy ismét visszatérhessenek az OASIS-ba. Cline egyébként a Ready Player Two névre hallgató folytatás mellé egy harmadikat is szeretne, de természetesen ne szaladjunk ennyire előre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.