Hirdetés

BRÉKING: Gina Caranót kirúgták a The Mandalorianből!

|

A sokak által vitatott Twitter-bejegyzései miatt végül megváltak a színésznőtől.

Hirdetés

A The Mandalorian második évada minden téren túlszárnyalta az elsőt, és ahhoz sem férhetett kétség, hogy bőszen készül a folytatás is, ami a The Book of Boba Fett című spinoffot fogja követni - azonban a folytatásban Cara Dune már egész biztosan nem tér vissza Gina Carano megformálásában, akitől a Lucasfilm mellett az ügynöksége is megvált egyetlen este folyamán.

Hirdetés

Aki követte Carano botrányait az elmúlt hónapokban, annak valószínűleg nem újdonság, hogy a színésznő kirúgását már többen november óta követelik, amikor több tweetet is szentelt maszkellenes nézeteinek, valamint Donald Trumphoz hasonlóan ő is a szavazatok újraszámlálását követelte az amerikai elnökválasztáson. A felháborodott tweetekre akkoriban a Disney nem reagált, egészen mostanáig, amikor Carano az Instagram sztorijában a mai republikánusokat a holokauszt zsidóihoz hasonlította. Az azóta törölt bejegyzés sokakat felháborított, a #FireGinaCarano hashtag ismét főhírré vált a Twitteren, erre pedig immáron a Disney és a színésznőt képviselő United Talent Agency is keményen válaszolt.

"Gina Carano jelenleg nem áll a Lucasfilm alkalmazásában, és erre nincsenek terveink a jövőben sem. Mindazonáltal a közösségi média posztjai, melyben kulturális és vallási identitásuk alapján becsmérelt másokat, gyűlöletes és elfogadhatatlan"

- olvasható a Lucasfilm által kiadott közleményben. A The Hollywood Reporter információi szerint a stúdió már a maszkviselés kritizálása óta keresi az indokokat, hogy megválhasson a színésznőtől, az amerikai politikai helyzetet a náci Németországhoz mérő Instagram sztorija pedig pont kapóra jött ehhez. A hírek szerint a Disney Investor Day 2020 keretében eredetileg egy Cara Dune karakterére épülő The Mandalorian spinoffot is bejelentettek volna, ezt az ötletet azonban már akkoriban elvetették, és így az is biztossá vált, hogy most már a fősorozatban sem találkozunk vele többé.

Ti mit szóltok a fejleményekhez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.