Hirdetés

BRÉKING: Ismét elhalasztották a Nincs idő meghalni premierjét, méghozzá nem is kicsit

|

Továbbra sincs idő meghalni.

Hirdetés

Senkit nem érhet túlzott meglepetésként, de 2020-nak valóban búcsút inthetünk mozifronton is: a Disney nagyágyúi után az egyik utolsó nagy sikervárományos filmet, a Nincs idő meghalni című 25. James Bond-kalandot is elhalasztották a koronavírusra való tekintettel.

Hirdetés

Nem is kicsit, mert a 007-est csak tavasszal, egészen pontosan 2021. április 2-án láthatjuk újra akcióban idén november 25. helyett, ami, ha a legelőször kitűzött premiert vesszük figyelembe, immáron egy egész éves csúsztatást jelent a Daniel Craig-éra lezárása számára. Az indok persze nem változott a korábbiakhoz képest, azaz a jelentős amerikai filmszínházak, amelyek a bevételeket termelik, lassan nyitnak újra, és a nézők egyelőre inkább tartanak a mozizástól.

A Nincs idő meghalni jelen pillanatban ugyanazon a napon debütálhat a filmszínházakban, mint a Halálos iramban-széria következő felvonása, szóval ez a legújabb dátum is legalább annyira fix, mint amennyire manapság egy premier az lehet. Mindenesetre most, hogy a 007-es kikerült a képből, idén már csupán három nagyobb filmbemutató áll még a lábán: a Pixar következő animációs filmje novemberben, valamint a Wonder Woman 1984 és a Dűne decemberben - utóbbi kettő egyetlen hét különbséggel, ami szintén nem túl biztató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.