Hirdetés

BRÉKING: Itt az X-Men: Apokalipszis új előzetese (Frissítve)

|

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború múltheti, netet leolvasztó előzetese után várható volt, hogy az X-Men: Apokalipsziséra sem kell sokat várni, és most íme, meg is érkezett, még ha erejét tekintve el is marad riválisától. Bryan Singer igazi pusztítástornádót ígér a címszereplőhöz mérten, de szemmel láthatóan a szokásos egymásnak feszülő érdekellentétek sem merülnek feledésbe, tehát vélhetően nem csak szimpla látványpornó lesz az egész. Csodálkoznánk is az olyan remekművek után, mint az X-Men 1-2 és Az eljövendő múlt napjai. Annyi bizonyos, hogy Xavierék (James McAvoy) szénája nem áll valami fényesen és Apokalipszis vizitje után szükség lesz az iskola renoválására (pedig kétlem, hogy a KLIK küldte), így most a fiatalokon lesz a hangsúly, akiket az ezúttal is a kissé felduzzasztott szerepű Mistique (Jennifer Lawrence) vezethet, de nagyobb szerephez jut az előző epizód közönségkedvence, Higanyszál (Evan Peters) is, de többet láthatunk Jean Greyből (Sophie Turner), Küklopszból (Tye Sheridan), Árnyékból (Kodi Smit-McPhee) és Psylockból (Olivia Munn) is. Az X-Men: Apokalipszis május 27.-én jön el  a filmszínházakba (hozzánk már 19.-én), a címszerepben pedig a Star Wars - Az ébredő Erő vagány pilótája, Oscar Isaac lesz majd látható. Frissítés: már feliratosan is nézhető a Marvel Magyarország jóvoltából! Frissítés #2: már szinkronosan is nézhetitek az előzetest! Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=KTPRcba_4dE Feliratos:  https://www.youtube.com/watch?v=BnCSyqV98vk Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=PfBVIHgQbYk Bónusznak itt van két korábbi poszter, plusz Olivia Munn, azaz Psylock teljes alakban. [gallery size="medium" ids="83606,83607,83608"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.