Hirdetés

Bréking! Készülnek a Venom, A csodálatos Pókember 3 és a The Sinister Six filmek

|

A Sony Pictures jó hírekkel jelentkezett reggel, ugyanis három film készülését is bejelentették, amelyek között ott van a már régóta várt Venom projekt is.

Hirdetés

A Sony kiküldött egy sajtóközleményt a jövőbeni terveikről, amelyekben kulcsfontosságú lesz az öt íróból (Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon, Drew Goddard), a két producerből (Avi Arad, Matt Tolmach) és egyelőre egy rendezőből (Marc Webb) álló kreatív csapat, akik együttműködve mindent megtesznek majd, hogy bővítsék a Pókember franchise-t és megőrizzék a folyamatosságot. A következő három filmről esett szó a közleményben, amiket biztosan elfognak készülni:

- A csodálatos Pókember 3: Kurtzman, Orci és Pinkner körmöli a forgatókönyvet, a stúdió pedig reméli, hogy Webb visszatér rendezőként. A tervezett premier 2016. június 10.

- Venom: Kurtzman, Orci és Solomon írják a sztorit, ráadásul Kurtzman várhatóan a rendezést is elvégzi.

- The Sinister Six: Drew Goddard írja és rendezi ezt a filmet, amely a franchise főellenségeire fókuszál, de azt jelenleg nem tudni, hogy kik lesznek benne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.