Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Dűne első, brutálisan látványos előzetese!

|

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy megérte várni rá.

Hirdetés

Denis Villeneuve még a saját bevallása szerint is nagy fába vágta a fejszéjét, amikor nekikezdett az egyik legnehezebben adaptálható sci-fiként számon tartott Dűne elkészítésének. A rendező élete legösszetettebb projektjeként definiálta az eposz adaptálását, de ha valaki ki tud hozni belőle valami jót, az korábbi művei alapján kétségtelenül Villeneuve lesz.

Hirdetés

Mivel a Warner az elmúlt hetekben valóban bemutatta világszinten a Tenetet, időszerű volt áthajózni a stúdió egy másik nagyszabású portékájához, a Dűnéhez. Az első hivatalos képekből arról már korábban is lehetőségünk volt megbizonyosodni, hogy a szereposztás és a képi világ megnyerő, most azonban mozgásban is belepillanthatunk, mi történik akkor, ha minden idők egyik legnagyobb hatású sci-fijét napjaink egyik legizgalmasabb direktora álmodja újra nagyvászonra.

Villeneuve annyit már elárult, hogy a Dűne két részre bontva fog érkezni, hiszen annak komplexitása miatt soha nem bólintott volna rá Frank Herbert könyvének adaptálására, ha azt csakis egyetlen szimpla film erejéig vihette volna vászonra. Szerencsére a Warner nyitott volt erre a kétrészes megvalósításra, szóval az év végén, egész pontosan 2020. december 18-án debütáló film az első regény felét fogja elmesélni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.