Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a The Batman elképesztő teljes hosszúságú előzetese!

|

A legújabb Batman minden képkockájából érezhető, hogy valóban sikerült új oldalról megközelíteni a köpenyes igazságosztót.

Hirdetés

Matt Reeves The Batmanje már a tavalyi DC FanDome-on bemutatott első előzetesével levett mindenkit a lábáról, hiszen a képsorok egybecsengenek az alkotók nyilatkozataival, miszerint Bruce Wayne legújabb önálló filmje valami egészen más lesz az eddigiekhez képest, ezúttal a karakter detektív képességeit és mentális problémáit középpontba helyezve. Éppen ezért különösen vártuk már a DC idei eseményét, ahol természetesen kitüntetett figyelemben részesült a márciusban érkező mozifilm.

Hirdetés

A legújabb Batman a DC Moziverzum filmjeitől független, különálló univerzumban fog játszódni, a címszerepben Robert Pattinsonnal. A további szereposztás is kifejezetten izgalmas, hiszen Zoë Kravitz Macskanőként, Colin Farrell Pingvinként, John Turturro Carmine Falcone-ként, Paul Dano Riddlerként, Andy Serkis Alfredként, Jeffrey Wright pedig Gordon felügyelőként lesz látható. Az eddig megjelent anyagok alapján Riddler lesz a köpenyes igazságosztó első számú ellenfele a filmben, aki után Batman nyomozást folytat.

A The Batman 2022 március 4-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.