Hirdetés

Megérkezett a Mátrix feltámadások első magyar szinkronos előzetese!

|

A premier közeledtével beindult végre a marketinggépezet.

Hirdetés

A december végi premierdátumhoz képest az elmúlt hónapokban feltűnően nagy volt a Mátrix 4 körüli csend, amiről azt is csupán augusztus vége óta lehet tudni hivatalosan, hogy a címe valóban The Matrix Resurrections (Mátrix feltámadások) lesz. A filmben számos ismerős karakter - például a Keanu Reeves által alakított Neo vagy a Carrie-Anne Moss-féle Trinity - is visszatér, és a stábtagok szerint meg fogja változtatni a filmtörténetet. Nagy szavak ezek, és a végeredményre még egy kicsit várnunk kell, de addig is már megnézhetitek az első magyar előzetest!

Hirdetés

A negyedik részben az erősen John Wickre hajazó Keanu Reeves Neója megint Thomas Andersonként él, és olyan álmok gyötrik, amik többnek tűnnek szimpla álmoknál - amelyek nyilvánvalóan a múltjából származó emlékek, vagyis érzi, hogy valami nincs rendben a világával. Anderson minden nap beszedi a számára felírt kék pirulákat, míg nem egy nap találkozik Yahya Abdul-Mateen II karakterével, aki egy vöröset ad a férfinak, ezzel ismételten felnyitva a szemét. Az előzetes nagyban épít a nosztalgiára, számos jelenet és beállítás ismerős lehet a Mátrix rajongói számára.

A Lana Wachowski rendezésében készült The Matrix Resurrections kitűzött amerikai premierdátuma 2021. december 22., amikor az HBO Max streamingszolgáltatás kínálatába is fel fog kerülni a tengerentúlon. Titeket meggyőzött a kedvcsináló?

Szinkronos

Feliratos

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.