Hirdetés

BRÉKING: Megjött az első kedvcsináló Az Úr sötét anyagai második évadjához!

|

Emellett új szereplőket is bejelentettek a szériához.

Hirdetés

Az arany iránytű 2007-ben nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és habár a BBC és az HBO gyártásában készült sorozatváltozat sem hagyott mindenkit maradéktalanul elégedetten, a széria legalább lehetőséget kap arra, hogy az ősszel érkező második évadában feldolgozza Az Úr sötét anyagai-trilógia második felvonását is.

Hirdetés

A titokzatos kés nyomán készült folytatásban a Dafne Keen által megformált Lyra története ott veszi fel a fonalat, miután a mi világunkból származó Will Parryvel (Amir Wilson) átlépett egy másik világba az északi fényen keresztül. A két fiatal együtt keresi Will édesapját, aki ezúttal hangsúlyosabb szerepet kap Andrew Scott alakításában, de nem ő lesz az egyetlen, akire a már megismert szereplőkön túl összepontosít a történet. 

A kedvcsináló bemutatása mellett a sorozat készítői azt is a Comic-Conon jelentették be, hogy a tehetséges Terence Stamp lesz Giacomo Paradisi, a forrásanyag címében szereplő titokzatos kés hordozója, aki Cittagàzze városában az Angyalok tornyában él. Jade Anouka (Turn Up Charlie) játssza majd Ruta Skadi boszorkánykirálynőt, aki csatlakozik Serafine Pekkalához a Magisztérium elleni háborújában. Simone Kirby (Peaky Blinders) Dr. Mary Malone szerepében lesz látható, mint az Oxfordi Egyetemen működő Sötét Anyag Kutatócsoport vezetője.

A legújabb előzetesből úgy tűnik, a látványon ezúttal sem spórolt a két csatorna, és nagyszabású kalandnak leszünk hamarosan tanúi:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.