Hirdetés

BRÉKING: Megvan a WandaVision sorozat premierdátuma!

|

Nem kell már annyira sokat várni a Marvel sorozatára.

Hirdetés

Eddig arról szólt a fáma, hogy az Elizabeth Olsen Skarlát Boszorkányát, illetve Paul Bettany Vízióját középpontba helyező Marvel-sorozat valamikor decemberben érkezhet a Disney+ streaming szolgáltató kínálatába, most azonban végre minden kétséget eloszlatva hivatalos információ érkezett: a tervezettnél pár héttel többet, január 15-ig kell várni a WandaVision első epizódjára.

Hirdetés

Valószínűleg ez a kis csúszás már senkit nem érhet komolyabb meglepetésként egy olyan évben, mint az idei, amelyről egyébként ezzel biztossá vált, hogy 2009 óta először maradunk bármiféle MCU-tartalom nélkül. Hiszen ha a koronavírus nem forgatja fel a menetrendet, a Fekete Özvegyen és a Sólyom és a Tél Katonája sorozaton már régen túl lennénk, az Örökkévalókat pedig a múlt héten tűzték volna műsorra a mozikban. A sors azonban úgy hozta, hogy végül a WandaVision fogja megnyitni az összefüggő univerzum negyedik fázisát, a jelek szerint tehát januárban.

Miután a sorozat első előzetese szeptemberben debütált, a mostani bejelentést csupán egy mozgó plakáttal tette meg a gyártó - noha az elmúlt napokban azért megtudhattunk egyet s mást a két főszereplőt egy kisvárosi fantáziavilágba helyező, sitcomokat megidéző produkcióról, amit friss képekkel együtt a Marvel Magyarország is összefoglalt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.