Hirdetés

BRÉKING: Megvan Supergirl megformálója a DC Moziverzumban, aki a vártnál hamarabb debütál!

|

Derült égből Acéllány.

Hirdetés

Amikor pár évvel ezelőtt berobbant a hír, miszerint a Supermant játszó Henry Cavill otthagyhatja a DC Moziverzumot, egyes értesülések szerint az Acélemberrel szemben Supergirl élvezett elsőbbséget a DC Films és a Warner Bros. Pictures párosnál. Habár a készülő Supergirl-filmről azóta semmit sem lehetett hallani, most szó szerint derült égből villámcsapásként leplezték le a színésznőt, aki magára öltheti Kara Danvers köpenyét, méghozzá nem is a távoli jövőben.

Hirdetés

Miután számtalan direktor és forgatókönyvíró bicskája is beletört az éveken át halogatott The Flash-filmbe, a stúdió végül az AZ-filmekért felelős Andrés Muschietti rendező mellett állapodott meg. Az immáron biztos alkotócsapattal pedig megkezdődött a multiverzumot alapul vevő mozifilm készítése, ami nem csupán a skarlát gyorshajtót és korábbi Batmaneket, de egy vadonatúj Supergirlt is felvonultat majd az Emmy-díjra jelölt, ám relatíve ismeretlen Sasha Calle színésznő megformálásában - jelentette be Instagram oldalán Muschietti.

"Több mint négyszáz meghallgatást néztem végig, az Államokból, Argentínából, Brazíliából, Mexikóból és Kolumbiából egyaránt. Egészen elképesztő volt ez a sok tehetség, és nagyon nehéz volt meghozni a döntést, de végül megtaláltuk a színésznőt, akit a sors erre a szerepre szánt"

- mondta a rendező, akit a DC Films elnökével, Walter Hamadával és a film producereivel karöltve egyaránt lenyűgözött Sasha produkciója és az az eszköztár, amellyel életre hívta a meghallgatáson Karát.

Az egészen bájos bejelentő videót, amiben Muschietti először közli a jó hírt a fiatal színésznővel, itt tekinthetitek meg:

A karakter szerepéről egyelőre nem sokat tudni, mindazonáltal a színésznő hamarosan csatlakozhat a stábhoz, akik már megkezdték a munkálatokat. A The Flashben ugyebár a főszereplőt játszó Ezra Miller mellett a Ben Affleck és Michael Keaton által alakított Batman is felbukkan, és immáron az is hivatalossá vált, hogy legalább egy kriptoni is szerepet kap a történetben. A film jelen állás szerint 2022. november 4-én debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.