Hirdetés

BRÉKING: Nálunk még a nyáron bemutatják Christopher Nolan új filmjét, a Tenetet!

|

Igaznak bizonyultak a spekulációk a film megjelenésével kapcsolatban.

Hirdetés

A jelenlegi körülményekhez képest egyre nagyobb a mozilátogatási hajlandóság azokban az országokban, ahol a járványhelyzet már lehetővé tette az újranyitást. Ezt felismerve a Warner Bros. rövidesen mégis mozikba küldi Christopher Nolan nemrégiben bizonytalan időre elhalasztott sikervárományos sci-fijét, a Tenetet.

Hirdetés

A napokban röppentek fel azok a pletykák, miszerint a film gyártója és forgalmazója még idén nyáron bemutatná a filmet Európában, és állítólag több mozihálózatot is megkeresett ezzel a felvetéssel. Most már tudjuk, hogy ez nem csak spekuláció volt, a Warner Bros. ugyanis megerősítette, hogy a régóta várt filmet csaknem 70 nemzetközi piacon nagyvászonra küldik augusztus 26-28. között, a Deadline információi szerint Magyarországon mindjárt az első hullámban, vagyis augusztus 26-án (ami kivételesen egy szerdai nap lesz). Amerikában szeptember 3-án, csak bizonyos városokban kerülhet műsorra az időinverziós kémthriller.

Ez nem mellékesen egybevág Toby Emmerich korábbi ígéretével, hogy a Tenetet nem a hagyományos rendszernek megfelelően fogják kezelni, tehát valahol már a hét közepén debütálhat a film (lásd fentebb), hogy a közönség a maga tempójában mehessen el rá, ráadásul az átlagnál jóval tovább is fogják játszani. A merőben eltérő bemutatóstratégia remélhetőleg sikeresnek bizonyul, és amennyiben nem rosszabbodik a járvány alakulása, a nyár végén végre tényleg jegyet válthatunk az év egyik legnagyobb mozis dobására.

Végül, de nem utolsósorban azok számára is jó hírünk van, akik már az Eredet újrabemutatására is szerettek volna jegyet váltani: Christopher Nolan idén 10 éves rendezését két héttel a Tenet megjelenése előtt, augusztus 12-én küldik mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.