Hirdetés

BRÉKING: Rick és Morty az HBO GO-ra költözik, nem is akármilyen módon!

|

Gyere, Morty! Költözünk az HBO GO-ra! Tíz perces kaland...

Hirdetés

A június igazi örömünnep lesz a Rick és Morty hazai rajongói számára, hiszen nemcsak a sorozat régóta várt ötödik évada veszi végre kezdetét, de az HBO GO-nak hála, egy olyan meglepetés is érkezik, amire még a Rickek tanácsa is elégedetten húzná meg a kis flaskás üvegét.

Hirdetés

Az HBO Magyarország ugyanis friss sajtóközleményében arról számolt be nekünk, hogy június 21-től az HBO GO-ra költözik a Rick és Morty eddig napvilágot látott négy etapja, természetesen szinkronosan, valamint szintén ettől a naptól kezdve az ötödik évad is kezdetét veszi, egyelőre magyar felirattal.

Ám azok számára is jó hírünk van, akik inkább a jól megszokott magyar hangokkal szeretnék élvezni Rick és Morty agyament kalandjait. Ugyanis Pinczés-Pressing Ádám, az HBO Magyarország PR menedzsere kérdésünkre megerősítette, hogy az ötödik évadhoz is készül majd magyar szinkron (nagy valószínűséggel a jól megszokott hangokkal), azonban a koronavírus-járvány miatt ennek pontos dátuma egyelőre még nincsen kőbe vésve.

A Rick és Morty ötödik évada tehát június 21-én indul, exkluzívan az HBO GO-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.