Hirdetés

BRÉKING: Ruby Rose lesz a Batwoman sorozat főszereplője

|

Ahogy arra számítani lehetett, Batwoman színésznőjére talált.

Hirdetés

Mint nemrég kiderült, a The CW műsorán futó DC szériák idei crossover eseményében - amely a The Flash, az Arrow és a Supergirl egy-egy epizódján fog átívelni, ezúttal A holnap legendái nélkül - bevezetésre kerül Gotham City és vele együtt egy denevérjelmezbe bújt igazságosztó Batwoman személyében. A karakter számára emellett egy önálló sorozat előkészületei is zajlanak, most pedig végre bejelentették, hogy Ruby Rose lett a szerencsés, aki megformálhatja a hősnőt a kisképernyőn.

Hirdetés

A színésznő egyre nagyobb népszerűségre tett szert az utóbbi időben olyan produkciókban megfordulva, mint a Netflixen futó Orange Is the New Black harmadik évada, a Tökéletes hang 3, az xXx: Újra akcióban vagy a John Wick: 2. felvonás - utóbbiban már tanúbizonyságot tett róla egy intenzív akciójelenettel, hogy Gotham bűnözőinek bizony lesz okuk kétszer átgondolni, mielőtt lépnek valamit. Újonnan a Jason Statham főszereplésével a héten mozikba kerülő Meg - Az őscápában találkozhattok vele.

A képregények lapjain Kate Kane egy zsidó származású nő, aki a szexuális beállítottsága miatt kényszerül otthagyni a sereget, és lesz végül szuperhős Gotham utcáin. A The CW-féle karakter esetében rengeteget merítenek ebből az eredettörténetből a készítők, ráadásul a füzetekhez hasonlóan Batwomannek a saját démonaival is szembe kell majd néznie a rosszfiúkon túl.

Ruby Rose először idén decemberben, a már említett crossoverben ölti magára a klasszikus kosztümöt, az önálló Batwoman sorozat pilotját pedig valamikor a jövő év első felében nézhetjük meg a jelenlegi állás szerint - aztán ha a fogadtatás kellően pozitív lesz, a teljes évados berendelést is megkaphatja a csatornától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.