Hirdetés

BRÉKING: Új előzetesben fedték fel, mikor debütál a Fear the Walking Dead hatodik évada

|

A tervezettel ellentétben nem a nyári hőségben rajtol el a spinoff sorozat folytatása.

Hirdetés

A The Walking Dead televíziós adaptációi sorra képviseltetik magukat a Comic-Con@Home programjában, kezdésként pedig mindjárt a némileg előzménysorozatként szolgáló Fear the Walking Dead stábja bemutatta a hatodik évad hosszabb előzetesét, melyből az is kiderült, hogy meddig kell a rajongóknak várnia a folytatásra.

Hirdetés

Nem meglepő módon a spinoff-széria nem tudja tartani a hagyományos, júniusi premierdátum-tervezetet, ellenben ami már okozhat meglepetést, hogy nem csak 2021-ben kerül majd adásba. A hatodik évad indulása október 11-én lesz esedékes, amikor általában a fősorozat aktuális évadjai is megkezdik a pályafutásukat. Most, hogy a koronavírus-járvány utóbbi esetében ellehetetlenítette a forgatást, az AMC nyilvánvalóan szerette volna, ha az őszi szezonban legalább egyet műsorra tűzhetnek a The Walking Dead-univerzum sorozatai közül.

A Fear the Walking Dead hatodik etapjában egyébként komoly változásokat ígérnek, ami például abban is megmutatkozik, hogy a felépítése egy antológia-sorozatéra hajaz majd. Ez valahol érthető, hiszen az előző szezon fináléjában szétszéledtek a túlélők, így a folytatás minden epizódja más és más szemszögből, más szeletet mutat meg az eseményekből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.