Hirdetés

BRÉKING: Újabb három Pókember-film készül az MCU részeként!

|

Folytatódik a Sony Pictures és a Marvel Studios együttműködése.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzumba tartozó Hazatérés-trilógiát (Hazatérés, Idegenben, Nincs hazaút) levezénylő Jon Watts egy korábbi nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy a december 16-án a magyar mozikba kerülő folytatás egy korszakot zár le, ráadásul mostanáig Tom Holland sem győzte hangsúlyozni, hogy a Nincs hazaúttal hivatalosan is lejárt a Pókember szerepére kötött szerződése, ezért számára is ez lehet a vég - azonban mint azt a legtöbb rajongó sejtette, nem mostanában fog búcsút venni Holland Pókembere a nagyközönségtől, hiszen állítólag nem kevesebb, mint három újabb mozifilmje van készülőben. 

Hirdetés

Ezt Amy Pascal, a korábbi Pókember- és Venom-filmek producere árulta el a Fandangónak adott nyilatkozatában, ezzel együtt pedig megerősítette, hogy a jövőben is folytatódik a Sony Pictures és a Marvel Studios együttműködése.

Ez nem az utolsó film, amit a Marvellel csináltunk - nem az utolsó Pókember-film. Már készülünk a következőre Tom Hollanddel és a Marvellel. Három filmben gondolkodtunk eddig, most pedig a másik három kerül terítékre. Úgyhogy nem ez [a Nincs hazaút] az utolsó filmünk az MCU részeként.

A Venom 2. - Vérontó számos kérdést felvető stáblistás jelenetére reflektálva a producer annak sem zárta ki a lehetőségét, hogy a Tom Holland által megformált falmászó a Sony saját Pókember-univerzumában is felbukkanjon, ugyanis sejtelmesen csak annyit mondott, hogy mind szeretnék folytatni a közös filmkészítést.

Pókemberrel tehát nem most decemberben találkozunk utoljára, hiszen még legalább három önálló filmben tér vissza az elkövetkező években. Ti mit szeretnétek látni egy újabb Pókember-trilógiában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.