Hirdetés

Brendan Gleeson az Emmyre hajt a Donald Trumpról készült sorozatban

|

Megérkezett az első mozgóképes ízelítő.

Hirdetés

Hatalmas figyelem övezi a tengerentúlon az egykori FBI igazgató James Comey magyarul is megjelent Magasabb rendű hűség (A Higher Loyalty) című könyvéből készült minisorozatot, ami nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy egy eddig még sosem látott szemszögből mutassa be mindazt, ami a Fehér Ház falain belül történt az elmúlt években. A felfokozott várakozást jól jelzi, hogy a minisorozat premierje eredetileg a novemberi választások másnapjára volt kitűzve, azonban a író-rendező Billy Ray (Richard Jewell balladája) egy általa írt e-mailnek hála elérte, hogy a Showtime előre hozza a bemutatót szeptember 27-28-ra. 

Hirdetés

A Comey szemszögéből játszódó történetben Comey-t Jeff Daniels, míg az Egyesült Államok jelenlegi elnökét, vagyis Donald Trumpot Brendan Gleeson fogja életre kelteni. A néhány hónapja bemutatott első fotók Jeff Danielsen kívül rendkívül keveset mutattak abból, hogy pontosan mégis mire számíthatunk majd a Comeys Rule-ban, azonban a nemrég napvilágot látott, szintén rendkívül titokzatoskodó előzetessel sem lettünk sokkal okosabbak. Arra viszont az alig egy perces kedvcsináló mindenképpen elegendőnek bizonyult, hogy csak még jobban várjuk a valódi sztárparádéval és kemény kérdésekkel kecsegtető alkotást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.