Hirdetés

Brendan Gleeson már nem akar Colin Farrellel barátkozni: íme A sziget szellemei első előzetese

|

Az a kib*szott tündérmese ezúttal egy szigetecskén folytatódik.

Hirdetés

Az eredetileg színházi darabjaival elhíresült Martin McDonagh az egyik legizgalmasabb modern forgatókönyvíróvá és rendezővé lépett elő olyan alkotásokkal, mint az Erőszakik (vagy kedveltebb nevén In Bruges) vagy a Három óriásplakát Ebbing határában. A szókimondó, zsigeri stílust képviselő McDonagh ezúttal egy, az Erőszakikhoz hasonló koncepcióval jelentkezik, ami a Bruges-ben töltött kalandhoz hasonlóan szintén egy ismerős párossal és hasonlóan elborult alapfelvetéssel nyit.

Hirdetés

Inisherin kicsiny szigetén ugyanis két barát közül az egyik, Colm (Brendan Gleeson) egyik napról a másikra úgy dönt, hogy nem kíván tovább barátkozni cimborájával, Pádraic-kal (Colin Farrell). Utóbbi persze ezt annyira nem viseli jól és megtesz mindent, hogy lebeszélje erről a baromságról társát, aki viszont így kénytelen drasztikus eszközökhöz és olyan ultimátumokhoz nyúlni, ami a többi szigetlakó életét is alaposan felborítja. Az első előzetest a két színész erős ír akcentusával alább már meg is leshetitek:

Az eredetileg The Banshees of Inisherin, magyarul A sziget szellemei címet kapó film a közelgő Velencei Filmfesztiválon debütálhat, amerikai premierjére pedig októberben kerül sor. Nálunk sajnos csak január 26-án kerül majd mozikba Martin McDonagh legújabb alkotása, melyben az említett Gleeson és Farrell pároson túl feltűnik még Barry Keoghan (Örökkévalók, Egy szent szarvas meggyilkolása, Amerikai állatok) és Kerry Condon (Better Call Saul).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.