Hirdetés

Brenton Thwaites és Nicola Peltz a Transformers 4-ben

|

A két fiatal színész, Brenton Thwaites és Nicola Pletz hivatalosan is aláírt a Transformers 4-re, a sztori szerint Mark Wahlberg lányát és annak autóversenyző barátját alakítják majd.

Hirdetés

Mark Wahlberg mellé leszerződtették a Transformers 4-re Brenton Thwaites (Maleficent) és Nicola Peltz (Az utolsó léghajlító). Peltz nyílván Wahlberg lányát fogja játszani, míg Thwaites az ő autóversenyző barátját. Nem csak a negyedik, hanem valószínűleg az ötödik és hatodik részre is aláírtak. A teljesen új sztoriba kezdő Transformers 4 egy új trilógia kezdete, amely egyben családregény is lesz, amelyben Wahlberg és szerettei állnak a középpontban.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.