Hirdetés

Elhunyt Brian Dennehy, a Rambo sztárja

|

A színész 81 éves volt.

Hirdetés

"Fájó szívvel tudatjuk, hogy édesapánk, Brian a tegnapi este folyamán, természetes okok, nem koronavírus következtében elhunyt. Egy igazi életszerető, nagylelkű, büszke és odaadó apa és nagyapa, akit gyászol neje, Jennifer, családja és barátai." - közölte csütörtökön Twitteren a hírt szintén színész lánya, Elizabeth.

Hirdetés

A kétszeres Tony-díjas Dennehy, aki rendszeresen szerepelt Chicago színpadain olyan kultikus filmekben tette le a névjegyét, mint a Rambo: Első Vér dühödt sheriffje, a Trükkös halál mindkét részében a filmes trükkmester, Brian Brown örökös cimborája, a Selyemgubó földönkívüli vezetője, a Tommy Boy-ban a kétbalkezes Chris Farley jóra való apukája, vagy az Ártatlanságra ítélve című moziban, mint Harrison Ford főnöke. Utoljára a hazai mozinézők a Haverok harca című vígjátékban láthatták egy apró szerepben, Jake Johnson apjaként. Dennehy ezekben a filmekben is erőteljes jelenléttel bírt, akármilyen kis szerepe is volt. Hiánya ezért is pótolhatatlan.

Nyugodjék békében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.