Hirdetés

Brian Kirk lesz a rendezője a Passengers romantikus sci-finek

|

Brian Kirk, a Trónok harca című sorozat egyik rendezője volt az egyik esélyes arra, hogy elkészítse a Thor 2-t, de mint tudjuk, Alan Taylor kapta meg a stafétabotot...

Hirdetés

Így Kirk kezébe került a Jon Spaihts által írt Passengers sci-fi, mert a történet megtetszett neki. Keanu Reeves már harmadik éve várja, hogy elkezdődjön a forgatás,  de akkor még Gabriele Muccino (A boldogság nyomában) ült a rendezői székben. A film a története szerint a jövőben játszódik, ahol egy űrhajó egy új bolygó felé tart, az utazás azonban több évtizedig tart, a legénység pedig hibernálva várja, hogy elérjék céljukat. Ám egy utas (ez lesz Reeves) magához tér, majd rájön, hogy csak 90 év múlva érkeznek meg a bolygóra, rajta kívül pedig senki más nem ébredt fel. Mivel nem akarja egyedül eltölteni az időt, felébreszt hát egy nőt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.