Hirdetés

Brian Kirk rendezi Liam Neeson legújabb akció-thrillerét

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Liam Neeson csak nem tud nyugton maradni és máris pisztolyt ránt egy újabb akciófilmben. Most a Trónok harca egyik rendezője, Brian Kirk írt alá a 20th Century Fox Narco Sub című filmjének rendezésére, amelynek főszerepét jó eséllyel Neeson kaphatja. David Guggenheim forgatókönyve egy amerikai haditengerész tisztet követ, akit egy hírhedt ekvádori drogbáró arra kényszerít, hogy csempéssze át a tengeralattjáróba rejtett kokaint az Egyesült Államok partiőrsége mellett. A film rendezője, az HBO nagysikerű sorozatán kívül, eddig olyan szériáknál fordult meg, mint a Luther, a Gengszterkorzó és a Dexter. Ezen kívül éveken át dolgozott a Passengers című űr drámán, amit most a Kódjátszma direktora, Morten Tyldum fog rendezni, a pletykák szerint Chris Pratt és Jennifer Lawrence főszereplésével. Habár Neeson egyre több akciófilmben megfordul, azért nem kell attól tartanunk, hogy innentől kezdve itt megáll a tudománya, hiszen most végzett J.A. Bayona A Monster Calls című sötét tónusú fantasy-jával, jelenleg pedig Martin Scorsese régóta várt jezsuita papról szóló drámáját, a Silence-et forgatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.