Hirdetés

Bridget Jones Baby - Mikor valósulhat meg?

|

Könnyen megeshet, hogy újabb résszel bővül a Bridget Jones-széria, legalább lesz mit vetítenie a kereskedelmi csatornáknak nagyobb ünnepekkor meg Valentin-nap alkalmából.

Hirdetés

Meglepő, de a hölgyek számára nyilván pozitív hírrel állt elő A király beszéde zseniális színésze, Colin Firth. Elárulta, hogy a korábbi két epizód után nagyon is lehet számítani egy harmadikra Bridget Jones Baby címen, amit nem töröltek, nem szüneteltettek, csupán hosszú utat kell bejárnia, mire megvalósulhat. Firth sajnálatát fejezte ki aziránt, hogy ilyen sokat kell várni a harmadik filmre, de igyekszik megnyugtatni mindenkit, hogy a projekt nem halott, de könnyen lehetséges, hogy Bridget Jones unokájának történetét mesélik el, mire megvalósul, persze a reményt nem szabad feladni. A történet érdekes irányba halad, csak azt nem tudná megmondani a színész, hogy mikor láthatjuk viszont a vásznakon. A projekt először 2011-ben hallatott magáról, amikor a Working Title Films zöld utat adott a gyártásra. Nem sokkal később aláírt a rendezői székbe Peter Cattaneo (Alul semmi, A meztelen dobos), valamint jelezte a három főszereplő (Renée Zellweger, Colin Firth és Hugh Grant) hogy szívesen visszatérnének. Azóta síri csend honolt a Bridget Jones Baby környékén, amit most Firth nyilatkozata tört meg. A sztorit szerintem sejteni lehet a film címéből...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.