Hirdetés

Bridget Joness Baby - Patrick Dempsey is csatlakozhat

|

Hirdetés

A 2001-es Bridget Jones naplója kiemelkedő siker volt, akárcsak a folytatása, a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!, együtt 540 millió dollárt szedtek össze, és érkezik a folytatás Bridget Joness Baby címen. A projekt már régóta tervben van, most pedig úgy néz ki, hogy minden sínen van. Azt még nem tudjuk, hogy kedvenc szőkénk (Renée Zellweger) mikor tervezi a nagy visszatérést. Sajnos vagy nem, Hugh Grant már nem kap helyet a harmadik részben, a helyére a Grace Klinika McCsábítója, Patrick Dempsey már a tárgyalások vége felé jár egy esetleges szereppel kapcsolatban. Természetesen Colin Firth visszatér, mint Mark Darcy és családot alapítanak Brirdgettel, de azt pletykálják, hogy a fő konfliktus abból fog adódni, hogy nem biztos az apa kiléte. Ezt azonban még senki ne vegye biztosra, mert semmi konkrétat nem árultak el a történetről. A rendező marad Sharon Maguire (Bridget Jones naplója), a forgatókönyvet pedig David Nicholls (Egy nap, Szép remények, Távol a világ zajától) írta, a Universal hamarosan szeretne kezdeni forgatni, ami így egy késő nyári-őszi premiert sejtet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.