Hirdetés

Bővített előzetest kapott a James Gunn-féle szuperhősös horror

|

Avagy mi lett volna, ha Superman ellenünk fordul.

Hirdetés

Valószínűleg ez a kérdés merülhetett fel a Brightburn teljes alkotógárdájának a fejében, amikor nekiálltak elkészíteni ezt a szuperhősös köntösbe ágyazott horrormozit. Az eddig látottak bizakodásra adhatnak okot a produkcióval kapcsolatban, de ha még nem lennétek kellően meggyőzve, vessetek egy pillantást a bővített előzetesre, amit A galaxis őrzői és az előkészületek alatt álló The Suicide Squad rendezője, a Brightburn producereként jegyzett James Gunn osztott meg a napokban. 

Hirdetés

A történet szerint az Elizabeth Banks által megformált Tori Breyer talál rá és fogadja örökbe a Jackson A. Dunn alakította rejtélyes földönkívüli gyermeket, amely kifejezetten ismerős alapfelállás lehet a Superman rajongóknak - ugyanakkor a párhuzam ezzel véget is ér, hiszen az Acélemberrel ellentétben ez a fiú egy gyilkológéppé változik, ahogy fokozatosan felfedezi emberfeletti képességeit. A többiről árulkodjon a lenti videoanyag, vagy a film legelső posztere.

A David Yarovesky rendezte Brightburn - A lángoló fiú alig több mint egy hónap múlva, 2019. május 9-én mutatkozik be a magyarországi mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.